Rosengårdcenteret afdeling

Royal Hair i Odense

Royal Hair-frisør i Odense og Kolding. Vores frisørsalon er kendetegnet ved sin professionelle atmosfære, hvor erfarne og dedikerede frisører anvender deres ekspertise for at skabe skræddersyede og stilfulde hårdesigns
Kolding Storecenteret afdeling

Royal Hair i Kolding

Frisør i Kolding. I vores salon er vores frisører erfarne og engagerede fagfolk, der brænder for at levere service i top kvalitet og er dedikerede til at opnå imponerende resultater hos vores kunder.
Frisør i Odense. Book tid hos Royal Hair og oplev service i top kvalitet i din professionelle frisørsalon i Odense. I vores salon er vores frisører dygtige og erfarne fagfolk, der brænder for deres passion. Vi stræber efter at levere service i særklasse og opnå imponerende resultater.
Frisør i Odense og Kolding. Book tid hos Royal Hair og oplev service i top kvalitet i din professionelle frisørsalon i Odense. Afbud skal ske med mindst 24 timers varsel
Afbud

Book tid hos Royal Hair, hvor vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige frisøroplevelse. Vi forstår dog, at der kan opstå uforudsete situationer, der gør det nødvendigt at aflyse eller flytte en aftale. Vi beder dig venligst om at give os besked mindst 24 timer før din aftale, hvis du bliver forhindret i at møde op.
Aflysninger og ændringer af aftaler kan gøres online eller ved at ringe til salonen direkte. Vi accepterer ikke aflysninger via e-mail, da det kan føre til misforståelser eller tab af vigtig information. Hvis du aflyser din aftale mindre end 24 timer før aftalt tid, eller ikke møder op til din aftale, kan vi desværre blive nødt til at opkræve et gebyr. Hvis gentagne afbud eller udeblivelser fra en kunde bliver et gentagende problem, kan vi være nødt til at udelukke kunden fra at kunne booke tid fremadrettet, medmindre de betaler for den tid, som de ikke dukkede op til. Vi værdsætter din forståelse og samarbejde i at overholde vores afbudspolitik, da det giver os mulighed for at tilbyde vores tjenester til alle vores kunder på en retfærdig måde.
Er der spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ønsker du flere oplysninger om vores produkter, kan du besøge vores webshop, hvor du også kan bestille dine yndlingsprodukter.

Følg os

Vores kunder siger